Over Jeroen

In Amsterdam werd ik in de zomer van 1969 ter wereld gebracht. Na mijn geboorte kreeg ik in 1973 nog twee broers om ons kleine huisje in Amsterdam mee te delen. Het werd te klein voor ons vijven en dus verhuisden we tijdelijk naar Heusden aan de Maas. Daar maakte ik kennis met andere kleuters op de kleuterschool.  In 1975 verhuisde het hele gezin naar het pittoreske dorpje Stitswerd op het Hoge Land van Groningen.

Groningen is de provincie waar ik mijn jeugd en verdere schooltijd heb doorgebracht. Toen ik in 1990 van school ging heb ik een sollicitatiecursus van het toenmalige arbeidsbureau gevolgd om mij een betere voorbereiding te geven voor het aanmelden bij een inserviceopleiding. Die vond ik uiteindelijk in de buurt van Leiden, waar ik nu ruim 30 jaar woon.

De opleiding en werkplek werden geen succes en in 1998 ben ik mijn eigen boontjes gaan doppen door van mijn hobby, mijn werk te maken. In 2012 is het bedrijf dat ik toen oprichtte een stichting geworden die het mogelijk maakt dat mensen van mij voor weinig geld privé-computerles krijgen. Zie voor meer informatie www.lesaanhuis.nl .

Naast mijn werk maak ik graag foto’s en ga ik één keer per jaar alleen op reis naar een stad in Europa. Zie hiervoor de reisverslagen op deze site. Bij de reisverslagen staat een link naar de foto’s. Verder mag ik ook graag een doorloper oplossen. Dat is, voor de niet ingewijden onder ons, een kruiswoordraadsel zonder de zwarte vakjes. Mijn voorkeur gaat uit naar het vijfsterrenniveau.